Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

26-09-2019

Camilla J

Hej

Jeg er super glad for mit hår. Det er smukt hår og en lækker længde. Kvaliteten er bestemt god. Fik ikke spurgt dig om hvilken shampoo du vil anbefale. Er nu glad for naturlig shampoo uden sulfater, parabener mm. og castorolie.dk/naturlig-shampoo anbefaler
fx rasul shampoo, ler shampoo eller urte shampoo. Kan også høre næste gang så ingen problemer. Tak for god behandling:-)

11-08-2015

tina bartram

Hej Tina
jeg har sendt dig 2 sms men ikke fået noget svar, så nu prøver jeg lige med en mail .
jeg har fået lavet coldfusion i Tyrkiet her den 26/7 men i den ene side har jeg stort set tabt dem alle , det var ellers et flot arbejde .
jeg skal
til rigtig mange fester her i august og det er lidt ærgerligt at komme med et hår da ser sådan ud .
nu vil jeg høre hvornår det er muligt at få en tid hos dig ?
hilsen Tina

Hjemmeside 28-04-2015

Tina

Hej Jessica Sheila, under fanen Kontakt, finder du oplysningerne

28-04-2015

jessica sheila

hej tina har du ikke et nummer?

12-12-2013

Simone

Hej Tina.
Er det muligt at få sat hot fusion i hos dig, vis man selv medbringer håret? :-)

Og vis ja. Hvad ligger prisen så på?
Kh. Simone

Hjemmeside 25-07-2013

Søren

Tak for kigget, fin side, utroligt flot håndværk i kan lave :-)

20-06-2013

MUGUGUGUG

I DEOOOOOOOOOOOOOO

14-05-2013

Julie

Hej alle!

Jeg fik lavet extensions i fredags (hotfusion) og jeg er SÅ glad for det!
Jeg kan varmt anbefale denne metode, samt at få det lavet hos Tina. :)

27-10-2012

Tina

Hej Christina, det tager mig en time at tage det af. Jeg kan ikke stå inde for hvor lang tid det tager for andre, frisør, extensionist eller privat. Jeg gør altid klart at det skal tages af med de dertil hørende remover produkter og under kyndig vejledning.

27-10-2012

Christina

Hej Tina.
Er det meget normalt at det tager to mennesker 3 timer at tage extensions ud som oprindeligt er sat i hos dig? Det er en autoriseret frisør der har fjernet dem.
+ om det er normalt at alt "limen" har smadret håret og store totter af
ens eget hår ryger af? Det er hot-fusion metoden der er blevet brugt, der er brugt remover til at prøve at fjerne det men der sidder store limklatter i håret endnu!

15-06-2012

Camilla

Hej Tina. Jeg har hår til omkring skuldrene. Men har rigtigt længe gerne ville have lavet extensions. Har altid drømt om hår der går '' ned under brysterne '' synes aldrig mit hår vokser. Det er sååå langsomt. Har lidt tykt hår og har lyse striber i håret, der er farvet ved frisøren, mit hår er lidt ødelagt. Ville bare høre hviken metode du vil anbefalde (helst en der holder i lang tid) og ville høre hvad prisen ville blive om om du klipper håret til efter. :-)

16-05-2012

Henriette

Hej :)

Har hørt du laver vippe extensions, hvis ja hvad er prisen for buketter og/eller enkelt hår? :)

01-04-2012

Maria

Hej Alle.

Jeg kan kun varmt anbefale jer at bruge Tina til at få lavet hår! Alt er gennemført - jeg er ovenud tilfreds med resultatet!

21-03-2012

Camilla Poulsen

Hej Tina... :)

Jeg har lige et lille spørgsmål til dig.
Jeg kunne rigtig godt tænke mig og få extensions, men jeg ved ikke om det kan lade sig gøre og om det vil blive pænt, da jeg ikke har så langt hår.
Mit hår er omkring 5cm i nakken og ca. 7cm oppe på hovedet..
Så ville lige høre om det er langt nok til extensions og om du tror det ville komme til at se pænt ud når det ikke er så langt??

Kunne godt tænke mig Hot Fusion metoden.. :)

MVH
Camilla.. :)

04-03-2012

Jannie Kingo

Hejsa.

Har ikke så meget forstand på hairextensions. Så hvad er forskellen på hot og cold fusion?
Har lovet min datter hairextensions til hendes konfirmation til maj. Hun har hår til skulderbladene, og ret tykt. Så hvad forslår du, hvis hun gerne vil ha det længere? 60-70? Mvh Jannie.

Hjemmeside 03-02-2012

Tina

Hej Camilla,
det er Hjulets Kvarter 7, 5220 Odense SØ

03-02-2012

Camilla

Hej Tina..
Jeg har en tid ved dig i morgen kl. 14, så ville bare lige høre hvad adressen er?

Mvh Camilla (:

30-01-2012

tine

hej.. ville høre om hvordan , man gør når man skal have nye microringe på cold fusion,, jeg er frisør og har alle andre metoder,, gider ikke kursus i at sætte på ,men skal man klippe ringen væk.. og skal det samles med keratin igen ,for at komme igennem ringen,, håber du kan hjælpe mig,, tak
,

03-01-2012

monica

Hej Tina
De baner i syer på, hvor tykke er de for oven? jeg har haft micro weft trendser i, som er max 1 mm tyk, håndsyet i. er det også det hår i tilbyder eller er det maskinsyet og dermed tykkere foroven?

Mvh.
Monica

Hjemmeside 18-12-2011

Tina

Hej Sofie,

Ja Hotfusion kan du sagtens få lavet, du kan også overveje tape og Flettemetoden.
Mvh Tina

18-12-2011

Anna Sofie

Hej!
Jeg har hår til skuldrene, men da jeg har afbleget mit hår, er noget af det ''øverste bagerste'' knækket af. Det er ikke meget, kun sådan totterne, helt oppe ved kronen.
Ville det stadig kunne lade sig gøre at få lavet hot- eller cold-fusion?

Hjemmeside 30-11-2011

tina

hej Nicoline, ja jeg klipper extensions håret til - og ja du kan sagtens få flere farver i til samme pris - crazy color er der dog et tillæg på kr. 200 i alt.

14-11-2011

Nicoline

Hej Tina :)
lige et enkelt spørgsmål inden jeg bestiller tid :) Klipper du håret til også, så mit eget hår blender ind? Og er det muligt at få to forskellige farver totter i?

Hjemmeside 08-11-2011

Tina

Hej Pernille, hvis du har tyndt hår i toppen, vil jeg ikke anbefale hotfusion, da du vil få svært ved at dække totterne - hvis du skal vælge noget og ikke ønsker flettemetoden igen, så vil jeg anbefale dig tapemetoden - det er den mest usynlige metode.
PS- hotfusion knækker ikke dit hår og du vil max tabe 1-5 totter i løbet af bæretiden hvis du får det lavet hos mig.

07-11-2011

Pernille

Hej Tina
Jeg hedder Pernille, og vil meget gerne vide meget om Hot fusion, fordi jeg overvejer at få sat det i. Men jeg har meget tyndt hår, og er bange for at det vil knække mit hår og jeg vil tabe totter. Er vant til at ha syet extensipons på, men det er ikke til at dække i toppen da jeg har så tyndt hår. Så søger alt viden inden for hot fusion, før jeg sætter det på :)
Mvh Pernille Jensen

Hjemmeside 25-10-2011

hans hansen

Hej!

Kom lige et smut forbi og vil sige at det er en
Super flot webside. :-)

24-08-2011

Sara

Hej Tina, Jeg surfede på google og røg ind på din hjemmeside. Har faktist et spørgsmål mht køb af hår ved micro ringe metoden. Hvordan ligger priserne ved kun køb af hår og er der evt billige forhandlere? Jeg er i gang med min uddannelse og vil ikke SNYDES for mine egne penge. Håber du vil give mig et godt råd.

Hjemmeside 06-06-2011

Dennis

Super fed og inspirerende hjemmeside.

14-05-2011

Bettina Jensen

Kære Tina,
Jeg vil meget gerne sige dig tak for den super gode service som jeg har fået hos dig de to gange jeg har været hos dig. Du er altid så topmotiveret og frisk på at yde den bedste service. Så piger hvis i skal have lavet hair extension, franske fusser eller vipper, vil jeg varmt anbefale Tina.

08-05-2011

Sofie

Hej søde Tina :)
Mit hår er bare blevet super godt efter jeg puttede silver i, nu passer farverne sammen :) Tænkte på om jeg kunne få sat 50 ekstra totter i for at gøre håret "vildere"? Eller tror du bare det ville se dumt ud? :) Tak for dit gode arbejde.

30-04-2011

Maria

Hej Tina!
Tusind tak for en god hårpåsætning! Jeg er super glad for mit hår nu!

Kh. Maria :-).

Hjemmeside 19-04-2011

Tina

Hej alle, tak for alle jeres beskeder i min gæstebog - dog er gæstebogen til en hilsen og ikke til debat - men ´det ser ud til der er brug for det, så jeg vil få oprettet en debat side så hurtigt som muligt. Indtil da, så Line - nej det er ikke rigtigt at håret har let ved at mugne og rådne og dermed falde af, via hotfusion metoden - hotfusion er totter der bliver varmet på og dermed kommer der masser af luft mellem totterne - så det ville aldrig være et problem. Så Line hvis du frygter råd og mug - så skal du ikke være bange for hotfusion metoden - jeg har selv hotfusion metoden når jeg har hår på og har løbende haft det de sidste 5 år og har kun godt at sige om metoden - Der er ingen metoder der er gode hvis man ikke følger anvisningerne og plejer og sørger for at rede håret i bund - og så er det vigtigt at få taget håret af varsomt.

19-04-2011

Line

Hej Tina.
Jeg har hørt at "hotfusion" metoden er en af de metoder hvor håret har lettest ved at mugne og rådne (og falde af, hvis man ikke er meget påpasselig med pleje) - er det rigtigt? Er du ikke sød at sige sandheden til mig, for jeg er meget bange for at få "hotfusion" hvis det er rigtigt..
Mvh. Line

10-04-2011

Stine

Hej alle sammen!
Jeg ved godt at det her er gæstebogen og det ikke er meningen at man skal stille spørgsmål herinde, men jeg gør det nu alligevel.
Jeg har krøller og en del for at være helt ærlig, og jeg vil rigtig gerne have fladt hår, men jeg vil ikke have det permanent fladt, for det skader håret.
Men jeg har hørt og sådan nogle silke-dråber som gør at håret skulle blive fladt.
Er der nogen der kan hjælpe mig? :-)

22-03-2011

Camilla

Okay lyder super...
så må jeg lige finde ud af med kæresten hvornår jeg skal have det lavet :)
så du hører nok fra mig på et tidspunkt..
Mvh Camilla..

22-03-2011

Tina

Hej Camilla,
jeg har det ikke på lager, men kan sagtens bestille det hjem, der er også mange der spørger på pink totter.

22-03-2011

Camilla

Lige et lille spørgsmål mere :)
har du pink totter eller er det noget du kan få hjem?..
Mvh Camilla

22-03-2011

Camilla

Okay tak.. :)
så må jeg lige plage kæresten om at det er sådan noget jeg skal ha lavet :)
så jeg ringer eller skriver nok og bestiller en tid hos dig en dag, for kan se at det er mange der har skrevet til dig og sagt at de er rigtig glad for det du har lavet og det må jo betyder at du kan finde ud af det du laver hehe :)
Mvh Camilla..

21-03-2011

Tina

Hvis det ikke er så langt, så kan du ikke bruge flettemetoden, da der skal være noget hår at flette af, men så ville jeg anbefale dig hotfusion, hvor du har omkring 175 totter på, ellers bliver det for tyndt i længderne, da du ikke selv har noget at fylde ud med.
Mvh Tina

21-03-2011

Camilla

okay.. :)
Når nu mit hår er så tyndt og ikke så langt, hvilken metode vil du så forslå for og få det bedste/pæneste resultat?..

21-03-2011

Tina

Hej Camilla,
håret skal være mellem 5-8 cm vil jeg sige, det vigtigste er at det er langt nok til at dække samlingerne.

21-03-2011

Camilla

Hej Tina..
Hvor langt skal ens eget hår være for at få lavet Hot Fusion, så det selvfølgelig ikke kan ses ved hovedebunden?
P.S. mit hår er meget tyndt..
Mvh. Camilla.

21-03-2011

Camilla

Hej Tina..
Hvor langt skal ens eget hår være for at få lavet Hot Fusion, så det selvfølgelig ikke kan ses ved hovedebunden?
P.S. mit hår er meget tyndt..
Mvh. Camilla.

19-03-2011

Tina

Hej Maria,
det er helt i orden, afventer lige at høre fra dig, men jeg har reserveret dato og tid til dig.
Mvh Tina

19-03-2011

Maria

Hej Tina!
D. 11 maj, er helt klart bedst!
Jeg vil gerne have lavet hotfusion :-).
Men da jeg kun er tretten år skal jeg lige have aftelt med min mor omkring d. 11! :-). Men jeg har fået lov til at få extensions osv. Men jeg ville være glad hvis du gad at holde den dag til mig, indtil jeg kontakter dig igen :-).
Du får lige min mail! :-)

18-03-2011

Tina

Hej Maria,

Jeg har tid d. 11. Maj kl 18:30, eller d. 30. April eller søndag d. 1. Maj ml 9-17?
Hvad passer dig bedst og hvad vil du gerne have lavet?
Mvh Tina

18-03-2011

Maria

Hej Tina!
Hvornår har du tid i 1. - 11. maj?
Mvh Maria

18-03-2011

Tina

Bodywave er det letteste krøl, det som er meget krøllet er deepwave

18-03-2011

:)

Jeg synes at de bodywaves dér er meget krøllet. Er der nogle slags som er sådan lidt mere "loose curls", og ikke SÅ krøllet?

18-03-2011

Tina

Så skal du jo vælge bodywave (let krøl) og hvis du vælger glat, er det jo heller ikke hver dag du skal glatte, da du kun må vaske håret et par gange om ugen. Se spm og svar og yderligere oplysninger på siden, hvor du også finder pris på aftagning mm

18-03-2011

.

Hvad sker der hvis man ikke får taget hot fusion ordenligt ud?
Kan man få taget det ud hos dig? Og hvad koster det så? :)

18-03-2011

Trine

Hvis jeg nu ikke glatter mit hår, vil det så se unaturligt ud? Jeg vil og kan ikke glatte det hver eneste dag :-)

18-03-2011

Tina

Hej Trine,
jeg vil anbefale dig hotfusion metoden, hvor du sørger for at få det taget af skånsomt når den tid kommer.
Hvis du fortsat glatter dit eget hår, så kommer det ikke til at se unaturligt ud, men falder ind med det påsatte. Mvh Tina.

18-03-2011

Tina

Hej Mig,

der er et nyt tilbud hver måned.
Mvh Tina.

17-03-2011

Trine

Hej Tina!
Hvilken metode er mindst synlig?
Hvilken metode er bedst hvis man sætter håret op i en høj hestehale eller ligne?
Hvilken metode holder længst?
Hvilken metode ødelægger håret mindst?
Hvilken metode vil du anbefale?
Jeg har hår til lidt over skuldrene og hvis jeg ikke glatter håret er der fald i mit hår. Vil det komme til at se MEGET unaturligt ud med extensions i?
Håber du vil svare :-)
Mvh Trine

17-03-2011

Mig

Hej Tina (:
Kommer der snart flere tilbud?;)

16-03-2011

Tina

Henriette: håret skal være ca 8 cm, for at jeg kan flette det til din hovedbund, så du skal nok vente lidt endnu ;o)

Mig: Nej, klorvand er absolut det værste for hår - men saltvand er også hårdt for håret.

16-03-2011

Mig

Hej. er det lige så usundt at have håret i klorvand som det er i saltvand??
:)

16-03-2011

Henriette

Hej :)
Hvor langt skal ens eget hår være for at man kan få flettet hår på?
Jeg har page med undercut, det fik jeg klippet for cirka 2 måneder siden.

16-03-2011

Tina

Hej Mulle,
ja du kan nøjes med den plejepakke du kan købe her, inkl. en hårextension børste.
Mvh Tina.

16-03-2011

Mulle

Det pleje håret skal have, kan man bare nøjes med det, som jeg kan købe hos jer?
Hilsen Mulle :-)

16-03-2011

Tina

Hej Mulle,
Det kræver pleje at have extension, og specielt hvis det skal holde til sol og saltvand. Håret får jo ikke længere næring fra hårrødderne og er dermed "dødt" - så det kræver en del tilførsel af fugt udefra, dvs. hårkur og silkedråber.
Det betyder dog ikke at du ikke kan tage til stranden og nyde sol og vand, du skal bare tage dine forholdsregler. Dvs. kur i håret og en stram fletning hvis du skal i vandet, og efterfølgende skal saltvandet vasket godt ud af håret og have en kur igen.
Dit eget hår tager også skade af sol og saltvand, med det får jo stadig næring fra hårrødderne og det gør dine extensions jo ikke, ellers skal du tænke på dine extensions som du gør med dit eget hår - det du ikke vil gøre med dit eget hår, skal du heller ikke gøre med dine extensions.
Håber du kan bruge mit svar.
Mvh Tina.

15-03-2011

Mulle

Hej Tina!
Jeg har læst "Spørgsmål og svar". Der står en hel masse om pleje, osv. Jeg har tænkt mig at få lavet extensions en gang i maj, og så kommer det jo til at sidde i over sommeren. I forhold til det med pleje, så kommer jeg jo til at skulle pleje dem en hel del, da jeg nok kommer til at skulle bade og tage meget sol udenfor. Jeg synes plejen er lige lovligt meget, og jeg tror ikke jeg ville kunne få det hele gjort.
Hvad synes du? Kan jeg godt lade vær med at pleje det SÅ meget, eller skal jeg pleje dem?! Eller synes du det er dumt at få dem i til sommer? Eller hvad er din mening?
Ps. jeg skal have hotfusion :)

Hjemmeside 15-03-2011

Tina

Hej Mig,'
hvis du har hår ned over skuldrene, så vil jeg ikke kalde det "kort" hår, hvis du ikke ønsker påsyning, så vil jeg anbefale hotfusion, og hvor mange totter er alt efter hvor tykt dit hår er og hvordan du ønsker det færdige resultat.

15-03-2011

Mig

Hej Tina!
Hvilken metode er bedst til hår der går til ca. 5 cm. ned over skuldrene? Dvs. kort hår.
Bare ikke påsyning :-).

Hjemmeside 14-03-2011

Tina

Hi Abigail,

I wrote you an email.
Kind regards Tina

14-03-2011

abigail narh

hi tina
i will like to book an appointment with u on the 6th of may friday.i want to have eyelash extension.

Hjemmeside 10-03-2011

Tina

Hej Maria,
Jeg vil anbefale dig hotfusion, hvis du sørger for at få håret redt i bund morgen og aften og ellers sørger for at få det taget rigtigt af igen når den tid kommer. Jeg har selv hotfusion og den giver en flot naturligt påsætning

10-03-2011

Maria

Hej Tina!
Jeg vil gerne høre hvilken metode der er bedst og nemmest hvis man gerne vil kunne sætte sit hår op i eks. hestehale eller knold med extensions? Bare ikke påsyning :-)
Mvh Maria

10-12-2010

Ditte Iversen

Hej Tina =)

Allerførst tak for en super service og nogle super lækre extensions. Er virkelig glad for dem =)
Kommer helt sikkert igen =)

Hjemmeside 05-12-2010

Tina

Hej Julie,
hvis du glatter det hver dag, så skal du vælge at få glat hår i.
MVh Tina.

05-12-2010

Julie

Hej :-).
Jeg er en pige på 13 år som meget gerne vil have lavet extensions!
Jeg glatter mit hår hver dag med et glatte jern,men jeg har selv lidt krøller, skal jeg så vælge krøllede extensions eller glatte?:-)
Mvh julie!

25-11-2010

Louise sander

Hej tina. ville hører hvornår du har tid til at lave eyelash extensions sat på i buketter, da jeg er meget interesseret. !! :-) knus..

04-11-2010

Britt

Hej Tina;o)
Jeg fik sat extensions i hos dig forrige lørdag og vil bare lige sige hvor glad og tilfreds jeg er med håret. Jeg høster SÅ mange positive kommentarer og flere har spurgt til din mailadresse. Du er yderst professionel og omhyggelig og jeg vender helt sikkert tilbage, når de gamle skal ud og nye i;o)
Mvh. Britt.

03-09-2010

Christina

Hej Tina,
ville lige skrive en lille hilsen til dig og sige tak for det flotte arbejde. Jeg er vild med mit hår og det er det helt rigtige valg med flettemetoden til mig. Tak og kommer helt sikkert igen og i andre, glæd jer til at få sat på af Tina.
Knuz Chris

Hjemmeside 23-08-2010

Tina

Hej Tanja,
jeg har sendt dig en mail.
Mvh Tina.

22-08-2010

Tanja

Hej . jeg er interesseret i Hotfusion 40 cm til 1100. men vil lige høre hvad du skal ha for at sætte nogle flere i end de 100 hvis jeg selv har nogle med. har nemlig omkring 40 stk nye liggende jeg ikke fik i sidst der var en der satte hår på mig. Mvh Tanja

Hjemmeside 20-08-2010

FairytaleHair

Hej,
Hvad du skal vælge af metode, afhængig af hvad du forventer dig af en påsætning, hvilken struktur dit hår har og om du har tykt, tyndt eller almindeligt hår og endeligt, om det skal være fylde - længde - og/eller en masse forskellige farver.
Jeg laver alle de 4 populære metoder, så det er kun et spørgsmål om hvad du kunne tænkte dig og hvad der er muligt for din hårtype - og om du er god til at pleje en påsætning.
Priserne kan du se under fanen, priser.
Mvh Tina.

19-08-2010

Camilla Jepsen

Hej Tina ..

Jeg har lægne gået og overvejet og få sat hår på. Men er i tvivl om hvilken metode der er bedst. Så hvilken metode vil du foreslå? og hvad vil prisen være på 50/60 cm?

Tak på forhånd:)

23-06-2010

janne rasmussen

Hej Tina!!!
Super godt med den nye micro rings metode syet på trense. For første gang,jeg har prøvet tape,clips,mm. NU føler jeg for første gang det sidder ordentlig fast. Gode farve eksempler, meget virkelighedstro, som de ser ud når de kommer i. HURRA Eyelash extensions og franske fusser. Jeg melder mig og ringer for en tid hurtigst muligt. Det er så flot i sandaler til sommer, ser meget velplejet ud. Rigtig god service og oplevelse.På snarest gensyn, Janne (se galleri).

15-06-2010

Christina

Hej tina - flot flot påsætning - jeg elsker mit nye hår - tak for hjælpen og den gode service

Vi ses om nogle måneder. knuz christina

15-05-2010

Hanieh

Hej Tina.
Jeg ville sige mange tak for hårpåsætningen igår - det er fantastisk flot og jeg nyder det lange hår.
Jeg kan varmt anbefale Tina; Hun er rigtig dygtig, yder højt service og meget meget venlig og sød! :)

08-05-2010

Tine Nielsen

Hej Tina, Tusind taak for min extensions er rigtig glad for det og det er intil vidre alt jeg har drømt om dejligt at møde dig glæder mig til vi ses igen & hils din søn for caroline :) Kærlig Hilsen Tine

26-04-2010

Sine Nicolajsen

Jeg vil bare lige sige at jeg varmt kan anbefale at få lavet hår hos Tina - jeg er lykkelig over mit flotte hår - det er bare lige som jeg ønskede mig.
Mange gange tak - knus fra Sine

20-04-2010

Pernille

hei (;

jeg vil lige høre hvad du giver for at lave extension (; for jeg kunne rigtig godt tænke mig det

kuns Pernille

15-04-2010

Michelle

Hej :) jeg tænkte på om du ikke havde nogle billeder af hvor du har brugt flettemetoden.

20-03-2010

Stine

Hej Tina
Tusinde tak for behandlingen, er rigtig glad for mit nye hår.
Du har virkeligt fået det til at matche godt til min egen hårfarve. Og kvaliteten virker god på håret.
Jeg kommer helt sikkert igen 5 ud af 5 stjerne til dig
Mvh Stine
P.S Min kæreste fik solgt bilen, så den ryger på mandag
Kom til at tænke på, på vejen hjem at jeg ikke nåede at få det klippet efter.
Men fik det så gjort i dag hos en frisør på min kærestes regning, eftersom det var hans skyld at jeg skulle skynde mig hjem igår.
Frisøren synes også at det var rigtig pænt lavet og matchede godt i farven.

12-03-2010

natalie hovmand

heej moster. mange tak for mit nye hår, det er vildt flot!!! elsker at have meget langt hår nu hehe :') rigtig rigtig mange tak for det, og vi ses snart igen ;D <3

10-02-2010

Gitte Ebdrup

Hej smukke.Vil bare sige 1000 tak for mit nye hår.Det er bare superflot og jeg er lykkelig for endelig at få gjort min drøm til virkelighed.Det er så naturligt at se på og røre ved og så har du en fantastisk evne til at finde de rigtige farver så det falder fuldstændigt ind i ens eget hår.Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre.Nu ligner jeg en rigtig kvinde og jeg glæder mig vildt til jeg skal til party i en super flot kjole og mit lækre lange hår der bare snor sig om min krop.(billede skal nok blive lagt ind)Smiler.Tusind tak tina .du er bare dygtig og jeg glæder mig til om 3 mdr til vi skal ses igen Knus og Kram fra en MEGET tilfreds kunde.Prøv selv....

07-02-2010

Helle

Hej Tina,
er meget glad for mit nye hår, det falder flot ind i mit eget. Tak - vi ses næste gang.
Mvh Helle

03-02-2010

Christina

Hej Tina,
tak for god service og flot resultat i lørdags, vi ses igen om 3 mdr.
+++++ herfra.
Med venlig hilsen Christina

03-02-2010

Claudia

Hej Tina.
1000 tak for det flotte arbejde med mit hår.
Jeg er super glad og kommer helt sikkert igen.
Mange anbefalinger herfra..
Mh, Claudia