Blog

24-08-2012

Når og hvis du bruger glattejern, krøllejern osv - så husk altid at håret skal være tørt og at bruge en varme beskyttende creme i håret, forinden. Vi anbefaler flat marvel fra Goldwell Dualsenses Rich Repair - den kan købes i salonen eller på www.luxuryhair.dk

Dette gælder også dit eget hår og ikke kun dine hair extensions. Hår bliver beskadiget ved for høj varme - det beskytter cremen mod - ellers kan håret skællag ødelægges, så det filtrer og bliver tørt og glansløst.

 

24-08-2012

Generelle råd for dig som bærer hair extensions, om det er den ene eller den anden metode - Vil være; Vask dit hår så sjældent som muligt - og skyl gerne i koldt vand - husk plejende shampoo, balsam og hårkur - vi anbefaler Goldwell Dualsenses Rich Repair som du kan købe i salonen eller på www.luxuryhair.dk

Stærkt sollys, badning i saltvand og klorvand må frarådes, da det gør dine hair extensions tørre og i værste fald kan trække farven ud af dine extensions - specielt hvis de har den Røde Rihanna farve. Skal du en tur til stranden, så beskyt dit hår med en solhat eller et håndklæde ved solbadning. En god kur i håret, som holder det fugtigt og beskyttet, er også en rigtig god ide. Gør som om natten og når du skal dyrke sport - flet håret i en løs fletning.

24-08-2012

Det er desværre ikke altid helt nemt at holde sin flotte røde farve smuk og skinnende.

Der er dog nogle små fif som kan hjælpe dig til at farven ikke falmer for hurtigt, så den holder sig flot rød så længe som muligt.

De røde hair extensions vi bruger, er mærket "LuxuryHair" de holder den røde farve rigtigt godt. LuxuryHair er unikt, det er ægte remy hår af bedste kvalitet - det er unikt da det kun er www.luxuryhair.dk der har dette mærke, Luxuryhair importerer selv alt håret under strenge kvalitetskrav. Det kan dog alligevel være en god ide at bruge en farvebombe i håret engang imellem - for at farven ikke skal falme for meget.

Har du fået dit hår affarvet eller afbleget for at få dit hår denne røde farve, skal du regne med at skulle bruge en farvebombe så godt som hver gang du vasker håret - for at farven kan holde sig frisk.
Den Rihanna Røde farve som vores hair extensions passer til - er farvebomben Revlon farve nr. 600.

En farvebombe plejer og farver dit hår øjeblikkeligt, farven er dog ikke permanent, men ligger sig som en "hinde" på dit hår - deraf skades dit hår ikke og da der er en "hinde" skal behandlingen gentages.

Farvebomben virker bedst i tørt hår
For at få mest ud af din farvning med bomben, skal du bruge den i tørt hår. Håret må gerne være håndklædetørt, men erfaringsmæssigt holder farven bedre - når der farves i tørt hår fremfor i vådt hår.

🤪

24-08-2012

Har du valgt denne metode og oplever ubehag, som kløe og små røde knopper - så er det helt almindeligt. Du kan opleve, efter et par dage, at din hovedbund er irriteret af totterne, med dertil hørende kløe og røde knopper. Det er helt ufarligt, og det bedste du kan gøre er at lade være med at klø.

Brug en mild skæl eller sensitiv hovedbunds shampoo når du vasker håret. Put ikke shampooen i hovedbunden, men vask istedet håret i længderne - ALDRIG tag håret over hovedet og vask det den vej - men nedad i længderne.

Husk at flet dit hår i en løs fletning om natten - på denne måde undgår du nemmest at håret filtrer bagi - hvor det typisk er sværest at komme om med hårbørsten 🙂