FLETTEMETODEN (PÅSYNING) HAIREXTENSION

Ved FLETTEMETODEN bliver hairextensions håret påsyet til meget tynde fletninger langs hovedbunden. Denne metode gør at håret ikke belastes, tåler varme helt oppe ved påsætning, og falder med garanti ikke ud. Metoden er god, hvis man har meget fint hår, der let knækker.

Vi bruger kun den bedste luksus remy kvalitet af hår i højeste grade fra luxuryhair.dk 

Hvis du ønsker at starte med clip in hår, for at se om det er noget for dig, kan du finde samme luksus remy kvalitet på www.luxuryhair.dk - bemærk at clips´ne kan senere pilles af, så håret kan bruges til flette/symetoden, eller microringsWeft metoden.

HOTFUSION HAIREXTENSIONS

Med HOTFUSION metoden,  påsættes hairextensions ved hjælp af keratin som opvarmes og påsættes i små totter . Keratinen er et naturprodukt, som i forvejen findes i hårstrået og er derved ikke skadelig.
Hotfusionsmetoden med hairextensions er en fordel for dem, der godt kan lide at have mange forskellige farver i håret, eller som i forvejen har langt hår og bare ønsker ekstra fylde.
Hotfusion med hairextensions, er også god til tyndt hår, da påsætningsstederne er nemme at dække.

COLDFUSION HAIREXTENSIONS

Coldfusion hairextensions påsættes med microringe i totter ved hjælp af en tang. 
Passer perfekt til selv meget tyndt hår.
Hårpåsætnings metoden der bruges er "stand by stand" ligesom ved Hotfusion, påsætter hver tot som en perle i en perlerække.
Håret lægger sig ind til hovedbunden og følger dit eget hår, som var det dit eget. 
Alle former for farvespil kan laves, da det er enkelte totter.

Coldfusion gør det let at sætte håret op, da de små bondings gør, at det ikke er synligt at det er hairextensions du har i. 

Coldfusion hairextensions er uden brug af varme, derfra navnet.

Holdbarhed er variende. Det handler tildels, hvordan håret plejes, samt ens eget hår. Hvis dit hår er fint, vil coldfusion ikke have samme varighed som f.eks. hotfusion idet microringene vil glide ud.
For det meste holder en extension mellem 1-3 mdr., men nogle kan have det i mindre tid. 

Til orientering kan brug af medicin, så som pencellin, smertestillende og nervemedicin m.m have en negativ påvirkning på holdbarhed af extension uanset metode. 

EZ WEFT - HAIREXTENSIONS

FULDPÅSÆTNING PÅ UNDER EN TIME

EZ WEFT
(coldfusion hairextensions på baner)
små totter af dit hår bliver trukket igennem en lille ring/sløjfe og klemt sammen bagved en hairextensionsbane af ægte remy hår uden silikone.

Fordelen ved denne hairextensions metode, er at alle slags hårkure og balsam, må bruges på hele hovedet, uden at det påvirker forbindningspunkterne.
Det er rart at have på og generer ikke hovedbunden, hurtig påtagning og aftagning uden nogle former for kemikalier.

Holdbarhed er variende.
Det handler tildels om, hvordan håret plejes, samt ens eget hår.
Som med coldfusion, vil dit hår, hvis det er fint, ikke have samme varighed som f.eks. hotfusion idet microringene vil glide ud. For det meste holder en extension 1-3 mdr., men nogle kan have det i mindre tid.

Til orientering kan brug af medicin, så som penicillin, smertestillende og nervemedicin m.m have en negativ påvirkning på holdbarhed af extension uanset metode.

TAPE ON/OFF - HAIREXTENSION

TAPE ON/OFF  HAIR EXTENSION

Tape on/off er en metode, hvor der bruges en tynd PU trense, hvorpå der påsættes tape. Herefter påsættes trenserne dit hår.
 
Metoden egner sig til såvel tyndt og fint hår som til medium tykkelse.
Egner sig ikke til meget tykt hår, da banerne vil fylde for meget og ikke give et perfekt resultat.

Hvor mange trenser der skal bruges afhænger dog af, hvordan din egen hovedform er, samt struktur på dit eget hår.

Holdbarhed er variende. Det handler tildels om hvordan håret plejes, samt ens eget hår. Ved den korrekte pleje kan en extension med tape, holde helt op til 2 måneder. Det er vigtigt ikke at have det i længe, da det ellers kan skade håret.

Ved aftagning bruges der remover der indeholder Olie. Olie opløser tapen, hvilket også er derfor, at der ikke skal bruges Shampoo der indeholder olie, samt balsam m.m nær dine baner, da den tape der limer banerne sammen, vil blive svækket.


Fordel ved Tape metoden er, at håret kan genbruges ved korrekt pleje.

Når du skal påsætte tape hair extension, er det vigtigt at dit hår er helt rent, tørt, og uden nogen former for styling produkter. 

Hvis dit hår er fedtet eller har rester af styling produkter, vil det være vanskeligt at få tapen til at sætte sig fast på dit hår.

Metoden er så godt som 99% usynlig - derfor er den meget populær hos piger med fint/tyndt hår.

Del siden