Om FairytaleHair

Jeg hedder Tina og er uddannet i påsætning af hårextension, eyelash extensions og franske tånegle med gele , og jeg har naturligvis et diplom, som giver dig garanti og sikkerhed for at jeg udfører et professionelt stykke arbejde. Jeg laver dog ikke eyelash og franske tånegler længere, men koncenterer mig om det jeg syntes er sjovest, nemlig at påsætte langt lækkert kvalitets hår på mine kunder.
Jeg arbejder med 100% ægte kvalitets remy hår af mærket LuxuryHair - jeg tilbyder 5 forskellige metoder; Totter med v-negle, inden for hårextension kaldet Hotfusion, Coldfusion, Flettesymetoden, Tape on/off og EZWeft - Flettesymetoden, Coldfusion og EzWeft er de mest skånsomme metoder inden for hårextensions i øjeblikket.

Når jeg har lavet en fuld extension, klipper jeg kvit-og-frit håret til, så det passer bedst muligt  til dit eget. Du vil få en grundig vejledning og efterservice hvis du har brug for dette. 

Derudover har jeg 14 dages garanti på tabte totter/ringe - og en måneds garanti, ved samtidigt køb af plejepakke, hvilket betyder at de totter du eventuelt skulle tabe sætter jeg gratis på igen indenfor en måned.
Som en ekstra service, får du alle de farver du vil have i, uden ekstra omkostning.

Da jeg er helt uafhængig af andre frisørkæder, kan jeg tilbyde konkurrencedygtige priser, med en kvalitet der ligger helt i top - alt håret er remy hår i højeste grade fra det kendte luksus mærke LuxuryHair. 
Jeg er lagerførende af alle de almindelig farver i farveskalaen og enkelte "crazy color" farver, i både 50, 60 og 70 cm - men vi har travlt så book i god tid og regn med ca. 14 dages ventetid.

Vi har ikke mulighed for at besvare opkald - pga. travlhed, så enten skriv en mail fairytale.extension@gmail.com eller en sms på tlf: 31140334, så svarer vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg deltager løbende i kurser, for at lære det nyeste inden for extensions, til fordel for dig.

Jeg er meget ansvars- og kvalitetsbevidst og ser det som min største opgave at gøre mine kunder tilfredse og glade for deres nye flotte hår
🙂
  

Del siden