Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email Hjemmeside 23-08-2010

Tina

Hej Tanja,
jeg har sendt dig en mail.
Mvh Tina.

Email 22-08-2010

Tanja

Hej . jeg er interesseret i Hotfusion 40 cm til 1100. men vil lige høre hvad du skal ha for at sætte nogle flere i end de 100 hvis jeg selv har nogle med. har nemlig omkring 40 stk nye liggende jeg ikke fik i sidst der var en der satte hår på mig. Mvh Tanja

Email Hjemmeside 20-08-2010

FairytaleHair

Hej,
Hvad du skal vælge af metode, afhængig af hvad du forventer dig af en påsætning, hvilken struktur dit hår har og om du har tykt, tyndt eller almindeligt hår og endeligt, om det skal være fylde - længde - og/eller en masse forskellige farver.
Jeg laver alle de 4 populære metoder, så det er kun et spørgsmål om hvad du kunne tænkte dig og hvad der er muligt for din hårtype - og om du er god til at pleje en påsætning.
Priserne kan du se under fanen, priser.
Mvh Tina.

Email 19-08-2010

Camilla Jepsen

Hej Tina ..

Jeg har lægne gået og overvejet og få sat hår på. Men er i tvivl om hvilken metode der er bedst. Så hvilken metode vil du foreslå? og hvad vil prisen være på 50/60 cm?

Tak på forhånd:)

Email 23-06-2010

janne rasmussen

Hej Tina!!!
Super godt med den nye micro rings metode syet på trense. For første gang,jeg har prøvet tape,clips,mm. NU føler jeg for første gang det sidder ordentlig fast. Gode farve eksempler, meget virkelighedstro, som de ser ud når de kommer i. HURRA Eyelash extensions og franske fusser. Jeg melder mig og ringer for en tid hurtigst muligt. Det er så flot i sandaler til sommer, ser meget velplejet ud. Rigtig god service og oplevelse.På snarest gensyn, Janne (se galleri).

Email 15-06-2010

Christina

Hej tina - flot flot påsætning - jeg elsker mit nye hår - tak for hjælpen og den gode service

Vi ses om nogle måneder. knuz christina

Email 15-05-2010

Hanieh

Hej Tina.
Jeg ville sige mange tak for hårpåsætningen igår - det er fantastisk flot og jeg nyder det lange hår.
Jeg kan varmt anbefale Tina; Hun er rigtig dygtig, yder højt service og meget meget venlig og sød! :)

Email 08-05-2010

Tine Nielsen

Hej Tina, Tusind taak for min extensions er rigtig glad for det og det er intil vidre alt jeg har drømt om dejligt at møde dig glæder mig til vi ses igen & hils din søn for caroline :) Kærlig Hilsen Tine

Email 26-04-2010

Sine Nicolajsen

Jeg vil bare lige sige at jeg varmt kan anbefale at få lavet hår hos Tina - jeg er lykkelig over mit flotte hår - det er bare lige som jeg ønskede mig.
Mange gange tak - knus fra Sine

Email 20-04-2010

Pernille

hei (;

jeg vil lige høre hvad du giver for at lave extension (; for jeg kunne rigtig godt tænke mig det

kuns Pernille

Email 15-04-2010

Michelle

Hej :) jeg tænkte på om du ikke havde nogle billeder af hvor du har brugt flettemetoden.

Email 20-03-2010

Stine

Hej Tina
Tusinde tak for behandlingen, er rigtig glad for mit nye hår.
Du har virkeligt fået det til at matche godt til min egen hårfarve. Og kvaliteten virker god på håret.
Jeg kommer helt sikkert igen 5 ud af 5 stjerne til dig
Mvh Stine
P.S Min kæreste fik solgt bilen, så den ryger på mandag
Kom til at tænke på, på vejen hjem at jeg ikke nåede at få det klippet efter.
Men fik det så gjort i dag hos en frisør på min kærestes regning, eftersom det var hans skyld at jeg skulle skynde mig hjem igår.
Frisøren synes også at det var rigtig pænt lavet og matchede godt i farven.

Email 12-03-2010

natalie hovmand

heej moster. mange tak for mit nye hår, det er vildt flot!!! elsker at have meget langt hår nu hehe :') rigtig rigtig mange tak for det, og vi ses snart igen ;D <3

Email 10-02-2010

Gitte Ebdrup

Hej smukke.Vil bare sige 1000 tak for mit nye hår.Det er bare superflot og jeg er lykkelig for endelig at få gjort min drøm til virkelighed.Det er så naturligt at se på og røre ved og så har du en fantastisk evne til at finde de rigtige farver så det falder fuldstændigt ind i ens eget hår.Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre.Nu ligner jeg en rigtig kvinde og jeg glæder mig vildt til jeg skal til party i en super flot kjole og mit lækre lange hår der bare snor sig om min krop.(billede skal nok blive lagt ind)Smiler.Tusind tak tina .du er bare dygtig og jeg glæder mig til om 3 mdr til vi skal ses igen Knus og Kram fra en MEGET tilfreds kunde.Prøv selv....

Email 07-02-2010

Helle

Hej Tina,
er meget glad for mit nye hår, det falder flot ind i mit eget. Tak - vi ses næste gang.
Mvh Helle

Del siden