Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 16-03-2011

Mulle

Det pleje håret skal have, kan man bare nøjes med det, som jeg kan købe hos jer?
Hilsen Mulle :-)

Email 16-03-2011

Tina

Hej Mulle,
Det kræver pleje at have extension, og specielt hvis det skal holde til sol og saltvand. Håret får jo ikke længere næring fra hårrødderne og er dermed "dødt" - så det kræver en del tilførsel af fugt udefra, dvs. hårkur og silkedråber.
Det betyder dog ikke at du ikke kan tage til stranden og nyde sol og vand, du skal bare tage dine forholdsregler. Dvs. kur i håret og en stram fletning hvis du skal i vandet, og efterfølgende skal saltvandet vasket godt ud af håret og have en kur igen.
Dit eget hår tager også skade af sol og saltvand, med det får jo stadig næring fra hårrødderne og det gør dine extensions jo ikke, ellers skal du tænke på dine extensions som du gør med dit eget hår - det du ikke vil gøre med dit eget hår, skal du heller ikke gøre med dine extensions.
Håber du kan bruge mit svar.
Mvh Tina.

Email 15-03-2011

Mulle

Hej Tina!
Jeg har læst "Spørgsmål og svar". Der står en hel masse om pleje, osv. Jeg har tænkt mig at få lavet extensions en gang i maj, og så kommer det jo til at sidde i over sommeren. I forhold til det med pleje, så kommer jeg jo til at skulle pleje dem en hel del, da jeg nok kommer til at skulle bade og tage meget sol udenfor. Jeg synes plejen er lige lovligt meget, og jeg tror ikke jeg ville kunne få det hele gjort.
Hvad synes du? Kan jeg godt lade vær med at pleje det SÅ meget, eller skal jeg pleje dem?! Eller synes du det er dumt at få dem i til sommer? Eller hvad er din mening?
Ps. jeg skal have hotfusion :)

Email Hjemmeside 15-03-2011

Tina

Hej Mig,'
hvis du har hår ned over skuldrene, så vil jeg ikke kalde det "kort" hår, hvis du ikke ønsker påsyning, så vil jeg anbefale hotfusion, og hvor mange totter er alt efter hvor tykt dit hår er og hvordan du ønsker det færdige resultat.

Email 15-03-2011

Mig

Hej Tina!
Hvilken metode er bedst til hår der går til ca. 5 cm. ned over skuldrene? Dvs. kort hår.
Bare ikke påsyning :-).

Email Hjemmeside 14-03-2011

Tina

Hi Abigail,

I wrote you an email.
Kind regards Tina

Email 14-03-2011

abigail narh

hi tina
i will like to book an appointment with u on the 6th of may friday.i want to have eyelash extension.

Email Hjemmeside 10-03-2011

Tina

Hej Maria,
Jeg vil anbefale dig hotfusion, hvis du sørger for at få håret redt i bund morgen og aften og ellers sørger for at få det taget rigtigt af igen når den tid kommer. Jeg har selv hotfusion og den giver en flot naturligt påsætning

Email 10-03-2011

Maria

Hej Tina!
Jeg vil gerne høre hvilken metode der er bedst og nemmest hvis man gerne vil kunne sætte sit hår op i eks. hestehale eller knold med extensions? Bare ikke påsyning :-)
Mvh Maria

Email 10-12-2010

Ditte Iversen

Hej Tina =)

Allerførst tak for en super service og nogle super lækre extensions. Er virkelig glad for dem =)
Kommer helt sikkert igen =)

Email Hjemmeside 05-12-2010

Tina

Hej Julie,
hvis du glatter det hver dag, så skal du vælge at få glat hår i.
MVh Tina.

Email 05-12-2010

Julie

Hej :-).
Jeg er en pige på 13 år som meget gerne vil have lavet extensions!
Jeg glatter mit hår hver dag med et glatte jern,men jeg har selv lidt krøller, skal jeg så vælge krøllede extensions eller glatte?:-)
Mvh julie!

Email 25-11-2010

Louise sander

Hej tina. ville hører hvornår du har tid til at lave eyelash extensions sat på i buketter, da jeg er meget interesseret. !! :-) knus..

Email 04-11-2010

Britt

Hej Tina;o)
Jeg fik sat extensions i hos dig forrige lørdag og vil bare lige sige hvor glad og tilfreds jeg er med håret. Jeg høster SÅ mange positive kommentarer og flere har spurgt til din mailadresse. Du er yderst professionel og omhyggelig og jeg vender helt sikkert tilbage, når de gamle skal ud og nye i;o)
Mvh. Britt.

Email 03-09-2010

Christina

Hej Tina,
ville lige skrive en lille hilsen til dig og sige tak for det flotte arbejde. Jeg er vild med mit hår og det er det helt rigtige valg med flettemetoden til mig. Tak og kommer helt sikkert igen og i andre, glæd jer til at få sat på af Tina.
Knuz Chris

Del siden