Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email Hjemmeside 03-02-2012

Tina

Hej Camilla,
det er Hjulets Kvarter 7, 5220 Odense SØ

Email 03-02-2012

Camilla

Hej Tina..
Jeg har en tid ved dig i morgen kl. 14, så ville bare lige høre hvad adressen er?

Mvh Camilla (:

Email 30-01-2012

tine

hej.. ville høre om hvordan , man gør når man skal have nye microringe på cold fusion,, jeg er frisør og har alle andre metoder,, gider ikke kursus i at sætte på ,men skal man klippe ringen væk.. og skal det samles med keratin igen ,for at komme igennem ringen,, håber du kan hjælpe mig,, tak
,

Email 03-01-2012

monica

Hej Tina
De baner i syer på, hvor tykke er de for oven? jeg har haft micro weft trendser i, som er max 1 mm tyk, håndsyet i. er det også det hår i tilbyder eller er det maskinsyet og dermed tykkere foroven?

Mvh.
Monica

Email Hjemmeside 18-12-2011

Tina

Hej Sofie,

Ja Hotfusion kan du sagtens få lavet, du kan også overveje tape og Flettemetoden.
Mvh Tina

Email 18-12-2011

Anna Sofie

Hej!
Jeg har hår til skuldrene, men da jeg har afbleget mit hår, er noget af det ''øverste bagerste'' knækket af. Det er ikke meget, kun sådan totterne, helt oppe ved kronen.
Ville det stadig kunne lade sig gøre at få lavet hot- eller cold-fusion?

Email Hjemmeside 30-11-2011

tina

hej Nicoline, ja jeg klipper extensions håret til - og ja du kan sagtens få flere farver i til samme pris - crazy color er der dog et tillæg på kr. 200 i alt.

Email 14-11-2011

Nicoline

Hej Tina :)
lige et enkelt spørgsmål inden jeg bestiller tid :) Klipper du håret til også, så mit eget hår blender ind? Og er det muligt at få to forskellige farver totter i?

Email Hjemmeside 08-11-2011

Tina

Hej Pernille, hvis du har tyndt hår i toppen, vil jeg ikke anbefale hotfusion, da du vil få svært ved at dække totterne - hvis du skal vælge noget og ikke ønsker flettemetoden igen, så vil jeg anbefale dig tapemetoden - det er den mest usynlige metode.
PS- hotfusion knækker ikke dit hår og du vil max tabe 1-5 totter i løbet af bæretiden hvis du får det lavet hos mig.

Email 07-11-2011

Pernille

Hej Tina
Jeg hedder Pernille, og vil meget gerne vide meget om Hot fusion, fordi jeg overvejer at få sat det i. Men jeg har meget tyndt hår, og er bange for at det vil knække mit hår og jeg vil tabe totter. Er vant til at ha syet extensipons på, men det er ikke til at dække i toppen da jeg har så tyndt hår. Så søger alt viden inden for hot fusion, før jeg sætter det på :)
Mvh Pernille Jensen

Email Hjemmeside 25-10-2011

hans hansen

Hej!

Kom lige et smut forbi og vil sige at det er en
Super flot webside. :-)

Email 24-08-2011

Sara

Hej Tina, Jeg surfede på google og røg ind på din hjemmeside. Har faktist et spørgsmål mht køb af hår ved micro ringe metoden. Hvordan ligger priserne ved kun køb af hår og er der evt billige forhandlere? Jeg er i gang med min uddannelse og vil ikke SNYDES for mine egne penge. Håber du vil give mig et godt råd.

Email Hjemmeside 06-06-2011

Dennis

Super fed og inspirerende hjemmeside.

Email 14-05-2011

Bettina Jensen

Kære Tina,
Jeg vil meget gerne sige dig tak for den super gode service som jeg har fået hos dig de to gange jeg har været hos dig. Du er altid så topmotiveret og frisk på at yde den bedste service. Så piger hvis i skal have lavet hair extension, franske fusser eller vipper, vil jeg varmt anbefale Tina.

Email 08-05-2011

Sofie

Hej søde Tina :)
Mit hår er bare blevet super godt efter jeg puttede silver i, nu passer farverne sammen :) Tænkte på om jeg kunne få sat 50 ekstra totter i for at gøre håret "vildere"? Eller tror du bare det ville se dumt ud? :) Tak for dit gode arbejde.

Del siden